Crewet er uundværlige for Nordic Race. Uden motiverede hjælpere ville Nordic Race ikke være i stand til at give de tilmeldte en fed oplevelse før, under og efter et løb.  

VIGTIG INFO

Det er muligt at være crew ved mere end et enkelt event som Nordic Race. Der vælger du blot de forskellige tidspunkter og events, du ønsker at være med på. 
Du vil først modtage din optjente fribillet, merchandise eller ramme Red Bull, efter endt dag som crew.  "Vi er afhængige af vores værdsatte crew. Uden dem ville der simpelthen ikke være et Nordic Race"
- Daniel Ravnholt, Race Management.
 
"Jeg er tosset med at deltage i Nordic Race selv og har ved hvert løb synes det var fedt med det crew, der dagen igennem spredte godt humør og hjulpet til med, at få alle kom godt igennem.
Jeg kan afsløre at det, at være en del af crewet selv, bare er super fedt! Man hjælper til før, under eller efter et løb for at sørge for alle kan få en festlig, fysisk og fantastisk oplevelse. Det er bare nogle fede timer, nogle gode folk og en fed oplevelse at være på den anden side, så at sige"

- Ole, crew.

"Den fælles interesse for Nordic Race gør, at alle er glade og yder deres aller bedste for, at deltagerne kommer igennem. Det er en helt vild følelse at stå i!"
- Anne Katrine, crew


Nedenfor finder du det første trin på din vej til at blive en del af Nordic Races fantastiske crew! 
* angiver et påkrævet felt
Du kan se vores merchandise i vores shop.